FEGiCAT. Federació de Gremis d'instal·ladors de Catalunya
FEGiCAT. Federació de Gremis d'instal·ladors de Catalunya
Actualidad

ELS MOSSOS D’ESQUADRA I FEGiCAT TREBALLEN CONJUNTAMENT PER REDUIR ELS CASOS D’ESTAFA


08/02/2019


La policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra i FEGiCAT, la Federació de Gremis d’instal·ladors de Catalunya, han presentat la primera campanya audiovisual conjunta dirigida a possibles víctimes de les estafes relacionades amb les inspeccions obligatòries del gas a l’interior dels habitatges amb l’objectiu de reduir el frau i les activitats delictives.

 

La iniciativa es basa en la difusió d’un vídeo que s’emetrà per diversos canals de comunicació, entre ells les xarxes socials de Mossos d’Esquadra, per informar i aconsellar a la societat de com actuar en cas de trobar-se en una situació perillosa i imminent de frau.

 

A més, es preveu incloure aquesta campanya en el pla estratègic de seguretat i comunicació per a persones grans que la Direcció General d’administració de la Seguretat (Prevenció) preveu ampliar fins al 2022, per tal s’atenuïn les accions fraudulentes dels falsos inspectors del gas que actualment s’estan produint de manera massiva en l’àmbit domèstic, afectant sobre tot a col·lectius sensibles.

 

Des de 2013, la Federació manté un lligam molt estret amb els Mossos d’Esquadra amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat de com actuar davant d’aquests casos i ja s’han impulsat diverses accions en aquest sentit. De fet, el compromís de l’entitat per lluitar contra els falsos inspectors de gas va rebre un reconeixement dels Mossos d’Esquadra el mes d’abril de l’any 2017.

Descargar documento
FEGiCAT, Federació de Gremis d'instal·ladors de Catalunya

La missión de FEGiCAT es la de dar soporte a las asociaciones que la forman con el objectivo de difundir nuevas lineas para mejorar la competitividad de las empresas instaladoras y canalizar iniciativas siendo el nexo entre empresas, profesionale y la administración generando un mercado integrado y equilibrado.

AEMAM AEMIFESA AICO ASSOCIACIÓ DE FRIGORISTES DE CATALUNYA (ASFRICAT) ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL D´EMPRESARIS DE L´HOSPITALET DEL LLOBREGAT Gremi CRM Gremi de l´Anoia Gremi de Manresa Gremi de Vilafranca Gremi del Baix Llobregat Gremi del Garraf GREMI D´INSTAL·LADORS DE BARCELONA GREMI D´INSTAL·LADORS DE DELTEBRE GREMI D´INSTAL·LADORS DE FIGUERES (ADICAE) GREMI D´INSTAL·LADORS DE LLEIDA (AGRISEC) GREMI D´INSTAL·LADORS DE MONTSIÀ-AMPOSTA GREMI D´INSTAL·LADORS DE SABADELL I COMARCA GREMI D´INSTAL·LADORS DEL BAIX CAMP GREMI D´INSTAL·LADORS DEL MARESME GREMI D´INSTAL·LADORS DEL VALLÈS ORIENTAL
Telf. 934 521 662
Fax: 934 510 203
c. Viladomat 174, 4ª plta · 08015 Barcelona · Spain


Aviso importante

Su navegador está obsoleto, muchas funcionalidades de la web no se verán correctamente.
Le recomendamos que actualice el navegador o que instale uno de estos dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome