FEGiCAT. Federació de Gremis d'instal·ladors de Catalunya
FEGiCAT. Federació de Gremis d'instal·ladors de Catalunya
Actualidad

INFORME DEL MERCAT DE LA CALEFACCIÓ EL 2018


13/03/2019


Des de l’Associació de Fabricant de Generadors i Emissors de Calor (FEGECA) s’ha elaborat un informe de situació del mercat de la calefacció el 2018, en aquest informe es mostra de forma global quins han sigut els reptes i desafiament que s’ha trobat el sector l’any 2018 i que han caracteritzat la seva evolució i situació a dia d’avui.

 

Cal destacar la rellevància del sector dins dels objectius marcats per la Unió Europea en el marc d’eficiència energètica, i com aquesta política de descarbonització i digitalització del mercat han afectat al sector l’any passat. El principal canvi ha sigut la incorporació dels sistemes d’alta eficiència energètica, com per exemple la condensació.

 

En aquest sentit, les calderes de gas de condensació són la solució més recomanada per la reposició del parc de calderes murals existents a l’edificació vertical de les àrees urbanes del país. Degut a les mides d’aquests equips, el baix cost, l’alt rendiment i la facilitat d’instal·lació es posicionen com la solució més viable.

 

També ha tingut especial transcendència el projecte sobre l’etiquetat dels equips instal·lats, amb el que es pretén fomentar la renovació dels equips sensibilitzant els consumidors sobre l’estat de les instal·lacions actuals, i poder informar de l’existència de tecnologies més eficients posant per davant l’estalvi energètic i reducció d’emissions.

 

Dins del document (adjunt a la circular) també hi ha un anàlisis de les xifres de venta dels diferents mercats que formen el sector de la calefacció. A nivell general es mostra un augment dels mercats considerats, afirmant la recuperació del sector en els últims anys cap a un model més sostenible.

Descargar documento
FEGiCAT, Federació de Gremis d'instal·ladors de Catalunya

La missión de FEGiCAT es la de dar soporte a las asociaciones que la forman con el objectivo de difundir nuevas lineas para mejorar la competitividad de las empresas instaladoras y canalizar iniciativas siendo el nexo entre empresas, profesionale y la administración generando un mercado integrado y equilibrado.

AEMAM AEMIFESA AICO ASSOCIACIÓ DE FRIGORISTES DE CATALUNYA (ASFRICAT) ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL D´EMPRESARIS DE L´HOSPITALET DEL LLOBREGAT Gremi CRM Gremi de l´Anoia Gremi de Manresa Gremi de Vilafranca Gremi del Baix Llobregat Gremi del Garraf GREMI D´INSTAL·LADORS DE BARCELONA GREMI D´INSTAL·LADORS DE DELTEBRE GREMI D´INSTAL·LADORS DE FIGUERES (ADICAE) GREMI D´INSTAL·LADORS DE LLEIDA (AGRISEC) GREMI D´INSTAL·LADORS DE MONTSIÀ-AMPOSTA GREMI D´INSTAL·LADORS DE SABADELL I COMARCA GREMI D´INSTAL·LADORS DEL BAIX CAMP GREMI D´INSTAL·LADORS DEL MARESME GREMI D´INSTAL·LADORS DEL VALLÈS ORIENTAL
Telf. 934 521 662
Fax: 934 510 203
c. Viladomat 174, 4ª plta · 08015 Barcelona · Spain


Aviso importante

Su navegador está obsoleto, muchas funcionalidades de la web no se verán correctamente.
Le recomendamos que actualice el navegador o que instale uno de estos dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome