FEGiCAT. Federació de Gremis d'instal·ladors de Catalunya
FEGiCAT. Federació de Gremis d'instal·ladors de Catalunya
Actualidad

LA FUNDACIÓ FENIE ENERGIA PRESENTA LA PLATAFORMA


28/02/2019


La Fundació Fenie Energia posa en marxa una plataforma per promoure canvis profunds en el sector de l’energia. I ho fa a través d’una plataforma (www.porquesubelaluz.es) des de la qual es realitzarà la comunicació a tota la societat de la importància de comptar amb uns preus més d’acord amb els costos reals de producció de l’electricitat.

Amb aquesta iniciativa, busca promoure una major competència en el sector per aconseguir una major eficiència tant en les economies domèstiques con en les nostres empreses i indústria.

 

Aquesta plataforma neix amb un doble objectiu: ser un aparador de les diverses opinions independents d’experts sectorials, la experiència i visió contribueixen a que aquests canvis es produeixin i, de l’altra, explicar de forma senzilla i accessible a tota la societat com funciona el sector i per què puja la llum.

 

Des de la plataforma Per què puja la llum, proposen quatre mesures regula tòries perquè la llum sigui per a tots:

  • Augmentar les energies renovables en el mix de generació a més d’electrificar el transport.
  • Fomentar els contractes bilaterals a mitjà i llarg termini per donar senyals de preu que fomentin la inversió.
  • Definir mecanismes per incrementar la competència en els mercats i la transparència.
  • Elevar els objectius d’eficiència energètica facilitant als consumidors l’accés a l’autoconsum.

Si voleu formar part d’aquesta iniciativa, a través del web es pot adherir qualsevol persona, associació i empresa enviant un correu electrònic a:

presidencia@fundacionfenieenergia.es

o bé en

comunicacion@fundacionfenieenergia.esFEGiCAT, Federació de Gremis d'instal·ladors de Catalunya

La missión de FEGiCAT es la de dar soporte a las asociaciones que la forman con el objectivo de difundir nuevas lineas para mejorar la competitividad de las empresas instaladoras y canalizar iniciativas siendo el nexo entre empresas, profesionale y la administración generando un mercado integrado y equilibrado.

AEMAM AEMIFESA AICO ASSOCIACIÓ DE FRIGORISTES DE CATALUNYA (ASFRICAT) ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL D´EMPRESARIS DE L´HOSPITALET DEL LLOBREGAT Gremi CRM Gremi de l´Anoia Gremi de Manresa Gremi de Vilafranca Gremi del Baix Llobregat Gremi del Garraf GREMI D´INSTAL·LADORS DE BARCELONA GREMI D´INSTAL·LADORS DE DELTEBRE GREMI D´INSTAL·LADORS DE FIGUERES (ADICAE) GREMI D´INSTAL·LADORS DE LLEIDA (AGRISEC) GREMI D´INSTAL·LADORS DE MONTSIÀ-AMPOSTA GREMI D´INSTAL·LADORS DE SABADELL I COMARCA GREMI D´INSTAL·LADORS DEL BAIX CAMP GREMI D´INSTAL·LADORS DEL MARESME GREMI D´INSTAL·LADORS DEL VALLÈS ORIENTAL
Telf. 934 521 662
Fax: 934 510 203
c. Viladomat 174, 4ª plta · 08015 Barcelona · Spain


Aviso importante

Su navegador está obsoleto, muchas funcionalidades de la web no se verán correctamente.
Le recomendamos que actualice el navegador o que instale uno de estos dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome