FEGiCAT. Federació de Gremis d'instal·ladors de Catalunya
FEGiCAT. Federació de Gremis d'instal·ladors de Catalunya
Actualidad

SOM ELÈCTRICS PRESENTA NOVA EDICIÓ EL PROPER MES D’ABRIL


02/04/2018


SOM ELÈCTRICS presenta nova edició el proper mes d’abril al museu nacional de la ciència i la tècnica de Catalunya

Les inscripcions son gratuïtes pel congrés que tindrà lloc del 19 al 21 d’abril .el congrés vol ser un espai de divulgació i reflexió sobre nous models de mobilitat i de negoci, tecnologia i experiències sobre el vehicle elèctric.

La tercera edició de SOM ELÈCTRICS, es celebrarà el proper mes d’abril al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya a Terrassa.

La proposta inclou tres accions conjuntes: el congrés, l’exposició permanent al museu i l’exposició de vehicles a la Rambla Egara.

El Congrés La nova edició pretén conscienciar als assistents sobre l’impacte de la contaminació sobre la salut de les persones i el canvi necessari cap a un nou model de mobilitat.

El nou disseny de les futures ciutats saludables, els canvis de prioritats en la societat pel que fa a la seva mobilitat, la major conscienciació en temes de sostenibilitat, el factor salut són arguments que analitzaran experts en aquests camps.

Pel que fa a la indústria de l’automoció s’intueix una disrupció que òbviament comportarà un impacte en la mateixa i en el conjunt de la societat.

La reconversió de les fàbriques, de proveïdors, de la pròpia venta de vehicles, les flagships stores o les apps com a imprescindibles per oferir serveis de mobilitat són continguts que s’incorporen per abordar el que és i serà un nou model de negoci.

Finalment com impactaran tots aquests canvis tant pel que fa a la connectivitat, la ciberseguretat seran analitzats a nivell empresarial, tecnològic i sociològic.

L’ exposició permanent L’ exposició permet comprovar quin és l’impacte de la contaminació sobre la salut, conèixer un dels primers models de vehicle elèctric que encara funcionen, què i qui hi ha al darrera del Tesla que competeix a la formula GT, la formula-e de la UPC ecoRacing, de la darrera tecnologia en bateries i en la futura mobilitat.

En la mateixa exposició s’ubicarà una mostra de l’evolució històrica del món del slot, per recuperar els primers cotxes elèctrics del mític joc que forma part de la història de la infantesa de moltes generacions.

S’inaugurarà coincidint amb l’inici del congrés i es podrà visitar fins a finals de juliol.

Dins de la pròpia instal·lació del museu i coincidint amb el congrés s’exposaran en diferents ubicacions motos i bicicletes elèctriques.

Exposició Rambla Ègara

Amb l’objectiu de que el vehicle elèctric formi part de la normalitat de les ciutats, s’exposaran vehicles de les dues marques patrocinadores, Nissan i Renault de forma permanent els dies del congrés i el dissabte 21 d’abril.

Complementaran aquesta exposició alguns vehicles que donen servei de carsharing i d’assistència mèdica hospitalària per mostrar la penetració d’aquests vehicles en diferents serveis socials i empresarials.

Inscripcions

La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar a través de la web.

http://mnactec.cat/somelectrics/inscripcions/

És imprescindible aquesta inscripció per obtenir l’acreditació per accedir al congrés i als espais d’exposicions.

Accions paral·leles

Les persones que assisteixin al congrés i que així ho desitgin, accediran a un sorteig que es realitzarà cada dia i que permetrà entre d’altres, accés a Box de la formula Student al Campionat d’Espanya al Circuit de Catalunya, visitar a Montmeló el Centre Tècnic on es fabriquen els cotxes Tesla per la competició Electric GT acompanyats del seu director tècnic i pilot, Agustí Payà, visita a una vinya sostenible Divendres a la tarda precisament s’oferirà un tast de vins sostenibles amb tots els assistents dins de l’acte de cloenda del congrés.

Som Elèctrics organitzat pel mNACTEC i Sol Roig Projectes té com a direcció tècnica a Bioquat i Circutor i compta amb el patrocini de Nissan i Renault i la col·laboració d’Ajuntament de Terrassa, ICAEN, Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya, Econia, Movelco, Millor Battery, UPC ecoRacing, Uualk, Silence, Hobbyclassic i Circuit de Catalunya.

 

Més informació,

http://mnactec.cat/somelectrics/

programa-som-electrics-2018-2
FEGiCAT, Federació de Gremis d'instal·ladors de Catalunya

La missión de FEGiCAT es la de dar soporte a las asociaciones que la forman con el objectivo de difundir nuevas lineas para mejorar la competitividad de las empresas instaladoras y canalizar iniciativas siendo el nexo entre empresas, profesionale y la administración generando un mercado integrado y equilibrado.

AEMAM AEMIFESA AICO ASSOCIACIÓ DE FRIGORISTES DE CATALUNYA (ASFRICAT) ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL D´EMPRESARIS DE L´HOSPITALET DEL LLOBREGAT Gremi CRM Gremi de l´Anoia Gremi de Manresa Gremi de Vilafranca Gremi del Baix Llobregat Gremi del Garraf GREMI D´INSTAL·LADORS DE BARCELONA GREMI D´INSTAL·LADORS DE DELTEBRE GREMI D´INSTAL·LADORS DE FIGUERES (ADICAE) GREMI D´INSTAL·LADORS DE LLEIDA (AGRISEC) GREMI D´INSTAL·LADORS DE MONTSIÀ-AMPOSTA GREMI D´INSTAL·LADORS DE SABADELL I COMARCA GREMI D´INSTAL·LADORS DEL BAIX CAMP GREMI D´INSTAL·LADORS DEL MARESME GREMI D´INSTAL·LADORS DEL VALLÈS ORIENTAL
Telf. 934 521 662
Fax: 934 510 203
c. Viladomat 174, 4ª plta · 08015 Barcelona · Spain


Aviso importante

Su navegador está obsoleto, muchas funcionalidades de la web no se verán correctamente.
Le recomendamos que actualice el navegador o que instale uno de estos dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome